5/04/2010

Jägerland Tour - EindhovenJägerland Tour komt naar EindhovenNa Amsterdam en Groningen gaat de Jägerland Tour onverstoorbaar door richting het zuiden. Het derde Jägermeister-feest vindt plaats op zaterdag 29 mei in het Stroomhuis in Eindhoven, waar opnieuw vooruitstrevende internationale dj’s en acts het affiche sieren. Zo staan in twee verschillende ruimtes One Man Party (BE), Shir Khan (DE), Palmbomen, The Benelux (live), Casper Tielrooij en Ari Daily gepland. Net als bij de andere evenementen kunnen liefhebbers zich ook dit keer inschrijven op jagerland.nl om kans te maken op gratis kaarten. Op dit online platform is tevens dagelijks verse content te vinden, zoals foto’s en video’s van de verschillende feesten, winacties en interviews, maar ook blogs, illustraties en mixtapes

van de artiesten.


Exclusieve tickets

De tickets voor de tour zijn gratis, maar uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en bovendien alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Eindhoven op 29 mei voor nop de hieronder beschreven acts te zien, dienen liefhebbers zich in te schrijven op jagerland.nl. Vervolgens worden de tickets verloot onder alle inschrijvingen.Programma 29 mei


ONE MAN PARTY

Een Nederlandse primeur! One Man Party is de drummer van Soulwax

SHIR KHAN

Shir Khan is een vrolijke Duitser die meer gevoel heeft voor stotterende beats en vadsige basslines dan wie dan ook. Ook is hij host van zijn eigen wekelijkse radioshow op Radio Fritz.

PALMBOMEN

Palmbomen is Kai Hugo en pompt op het Amsterdamse label NON Records een zonnige elektronische popsound de wereld in. Met oude synthesizers, vocoders en ander mooi spul maakt hij een sfeervolle collage van herinneringen aan italo en de melodieuze muziek uit de jaren zestig.

THE BENELUX (LIVE)

The Benelux hoort net als Palmbomen bij de club van NON Records en is een vierkoppig heerschap dat naar eigen zeggen elektronische muziek op akoestische instrumenten maakt. Hun shows zijn strak, dansbaar en de overtreffende trap van energiek. In Eindhoven zullen de mannen een liveset spelen, dus er is niks voorbarigs aan het nat maken van je borst.


text:(Casper Tielrooij) post-layout:(morrison

No comments: