4/28/2011

QUEENSDAY @ DAMSKONaar dit kickass feestje gaan wij heen, en eigenlijk is dit meer een teaser voor de post hier na want we gaan deze tori filmen.

PRESENTED BY: VAGE GASTEN, THE GOOD GUYZ, TOPBILLIN’, BARKERS,

POWERED BY: BARPRODUCTIES, 28BLACK, PUMA, VICE & 22TRACKS.


April 2011, Amsterdam - Op Koninginnedag 2011, vindt voor de tweede keer de “Poolparty” plaats bij het Marnixplantsoen in Amsterdam. De creatieve partijen Topbillin’, Barkers, Good Guyz en VICE zullen deze dag samen met initiatiefnemers Vage Gasten, het minifestival organiseren. Verwacht dit jaar nog meer vette artiesten! Denk hierbij aan dj’s zoals Joost van Bellen, Henzel & Disco Nova en The Partysquad ft Sef, Adje & Reverse. Hiernaast live optredens van onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, en The Opposites. De aankleding wordt gedaan door het kunstenaarscollectief van Vage Gasten. De organisatie nodigt hierbij iedereen uit om langs te komen op hun feestje. Dit jaar met grotere acts, betere barren, meer art en nog meer fun!

Tweede editie “Poolparty”
Ruim 900 bezoekers bezochten vorig jaar voor de eerste keer de “Poolparty” tijdens Koninginnedag. Er waren het eerste jaar veel vragen over de naam Poolparty. “Waar is het zwembad dan?!” Voor de leken onder ons: zo’n gat waar je in kan skaten heet een Pool. Op het Marnixplantsoen ligt de leukste Pool van Amsterdam. Vandaar Poolparty! Ook dit jaar zijn alle skaters van jong tot oud weer uitgenodigd! Naast alle sport is er dit jaar weer een podium voor kunst en muziek. Een mix aan hiphop, house en electro zullen dit jaar het Marnixplantsoen weer overnemen. Dit jaar nog harder met de beste artiesten uit diverse muziek scenes die zullen zorgen voor spectaculaire optredens en entertainment!


LINE UP:
De Jeugd Van Tegenwoordig
The Partysquad ft Sef Adje & Reverse
The Opposites
Joost Van Bellen
Henzel & Disco Nova
Baskerville
Brutuzz & Gomes
Wannabeastar
Riptide
Snelle Jelle
Dem Slackers


No comments: