3/30/2011

Vice breidt uit

AdVice MediA breidt Verder uit


Ik mag mij zelf als 1 van de gelukkige beschouwen die al een tijd lid is van VicePR! het heeft me mooie dingen opgeleverd tevens is me ook het 1 en ander bij gebracht!. Ik denk zelfs wel dat ik bloggen minder leuk zou vinden als vice niet soms met van die briljante dingen komt aanzetten. Dit is 1 van dat soort dingen!

:


''''AmsterdAm 30 maart 2011

AdVice media, het online advertentienetwerk van VICe media Benelux blijft verder uitbreiden en bestaat inmiddels uit meer dan 35 sites. Het netwerk, dat zich specifiek richt op jong volwassen binnen mode, muziek, techologie, kunst en cultuur, is hiermee inmiddels het grootste en meest invloedrijke salesnetwerk geworden dat zich focust op early adapters in Nederland.

AdVice media richt zich op Nederlandse websites die binnen hun specifieke interesseveld de grootste en populairste zijn. Het netwerk bestaat inmiddels uit vijf verschillende channels (muziek, fashion, technologie, kunst en cultuur) en is hiermee ideaal gepositioneerd om een groot bereik te behalen onder een specifieke en invloedrijke doelgroep. Hiernaast wordt het AdVice microblognetwerk (VBN) veelvuldig ingezet voor redactionele ondersteuning en activatie van campagnes. VBN bestaat uit meer dan dan 140 Nederlandse weblogs.

Afgelopen week hebben ook 22tracks.com en Froot.nl zich bij het netwerk aangesloten.''''


Voor meer info check je! www.advicenetwork.nl


Thanks Vice en hopelijk nog lang :)


morrison

No comments: